Iphone 6 accessoires

Tegenwoordig heb je heel veel verschillende iPhone 6 accessoires voor mobiele telefoons. Ideaal om meer mogelijkheden uit u telefoon te halen. Hier een aantal handige accessoires voor u iPhone.

3 in 1 Lieqi Clip Lens Macro Visooglens

Een leuk effect geven aan je foto’s? Dan is deze 3 in 1 iPhone visoog lens wat voor u. Er zijn 3 verschillende lenzen die je op u mobiel kan bevestiging. Dat kunt u door middel van een clip gemakkelijk bevestigen. Deze 3 in 1 lens is kunt u gebruiken op bijna alle toestellen.

Oplader
Beschik jij over een iphone 6 telefoon? dan hoort hier natuurlijk een originele iPhone 6 oplader bij. de oplader, er zijn auto opladers en thuisladers 5 of 10 watt.

Waterdichte hoes

Ideaal voor vakantie of tijdens het zwemmen. De waterdichte hoes beschermd niet alleen tegen water maar ook tegen stof en kou. De hoes heeft een plastic venster aan allebeide weerzijde. Ook in de hoes werkt de touch screeens. Zo kunt u foto’s maken tijdens het zwemmen of op het strand. Deze hoes is beschikbaar voor alle telefoons. Je hoeft niet bang te zijn om de hoes kwijt te raken er is mogelijkheid om je nek hangen of aan je pols te bevestigen.

Bluetooth Speaker

Een draadloze bluetooth speaker met een strak design. In klein formaat wat handig mee te nemen is vanwege de handvatten. Het bereik van de bluetooth is 10 meter. Je kan de speaker niet alleen voor muziek gebruiken er zit ook een ingebouwde microfoon in om handsfree te bellen.

Vintage telefoon hoorn

Een klassiek design telefoon hoorn wat niet alleen leuk staat als decoratie maar waar u mee kunt bellen of muziek luisteren. Met deze hoorn steelt u echt de show. De hoorn past op alle smartphones en apparaten met een 3.5mm Jack aansluiting.

Ipega Controller

Vind u game zonder controller irritant? Dan is deze Ipega controller iets voor u. De controller kan je aansluiten op smartphones en (bijna alle) tablets. De ipega is te koppelen aan apparaten via bluetooth. Zo kan u met controller op u smartphone gamen. U Smartphone of tablet bevestigd u boven aan de controler.

Batterij iPhone 6
Met het vergangen van je oude iphone 6 accu breng je de iPhone weer nieuwe leven in. De prijs van een nieuwe accu is 28,95 euro.

Previous post: