Telefoonnummer behouden

Iedere provider geeft de optie tot het behouden van je telefoonnummer. Je hoeft er dus niet mee in te zitten dat dit ergens bij een provider niet mogelijk zal zijn, want dit is dus niet het geval en overal wordt dit voor je mogelijk gemaakt. Dit is ook logisch, want 9 van de 10 mensen die een nieuw abonnement voor de mobiele telefoon zal hiervan gebruik willen maken. Immers hoef je hierbij veelal niet op extra kosten te rekenen en daarnaast scheelt het ook weer een heleboel gedoe met het opnieuw moeten verspreiden van je telefoonnummer. Je telefoonnummer willen behouden zal op de iPhone 6 prijs en het abonnement dus verder geen invloed hebben, zoals je ook op www.iphone6prijs.nl kunt zien.

Indien je inderdaad je telefoonnummer gewoon wilt houden zal er je gevraagd worden naar een datum. Deze datum is de datum dat het telefoonnummer echt ook naar jouw nieuwe simkaart van dus je nieuw afgesloten abonnement over zal worden gezet.

Nummer overzetten en abonnement opzeggen

Vergeet niet bij het afsluiten van je nieuwe abonnement voor de iPhone 6 je abonnement op te zeggen, indien je natuurlijk een abonnement hebt, anders valt er weinig op te zeggen. Over het feit dat je je telefoonnummer graag wilt houden hoef je in principe met je oude provider niet te spreken, want dit is iets waarvan je kunt verwachten dat je nieuwe provider dit voor je in orde maakt.

Previous post:

Next post: